Egy minőségi keresztsávoly szövéses hordozókendő anyaga rendkívül erős, tiszta pamut az alapanyaga, és olyan festékkel színezték, ami nem tartalmaz mérgeket, tehát abszolút bőrbarát, bababarát anyagok.

Függőágyként egy felnőtt súlyát is elbírja. Két kisgyerek kényelmesen elfér egymás mellett egy 70 centiméter széles kendőben.

Felfüggeszthetjük úgy a kendőt, mint egy hagyományos függőágyat, például két erős fa közé kifeszítve, vagy ha nincs alkalmas fa, akkor így, ahogy a képen látszik egy kis magasított játszóház/csúszdaállványa alá felkötve. Egyszerűen a kendő két szárát hozzákötjük egy alkalmas rúdhoz, gerendához.

nyugágy.JPGA másik módszer, hogy a kendő két szárát összefogjuk, és mint egy függő fotelt rögzítjük egy vastag faágra vagy gerendára. Ide is megteszi egy dupla csomó.

A függőágyak elkészítéséhez árulnak mindenféle kiegészítőket, amivel a kendőt is meg tudjuk óvni a szükségtelen kopástól, amit a fához való kötözés okozhat. Egy hordozókendőt bölcsőnek is át lehet alakítani néhány eszközzel, amit bárhová fel tudunk függeszteni. Ilyen kiegészítőket lehet vásárolni például a Belibubától vagy a fuggoagy.hu-n.

Így nagyszerű dolgokat varázsolhatunk a hordozókendőből, akkor is, mikor éppen nem használjuk babahordozásra.

ha ilyen és hasonló írásokra vagy kíváncsi lájkold ezt az oldalt a facebookon: https://www.facebook.com/doctorhousewife